top of page

Het label Paper Story+ is ontstaan vanuit een passie voor papier en cultureel erfgoed.

 

Clara Stille-Haardt, founder van het label Paper Story+ werkt als architectuurhistorica met een bijzondere collectie architectuurtekeningen. Deze inspireren haar tot het ontwikkelen van papierproducten met een cultureel verhaal.

 

Het inpakpapier, Blom’s Cube is het eerste product in de collectie van Paper Story+. Het is meer dan alleen inpakpapier.  Het heeft verschillende lagen en het kan daardoor op verrassende manieren worden gebruikt en hergebruikt.

 

Naast inpakpapier heeft Paper Story+ ook twee ontwerpen gemaakt voor behangpapier geïnspireerd op het werk van de stijl kunstenaar Theo van Doesburg.

Paper Story+ presenteert een concept waarbij bijzondere ontwerpen uit museale collecties en ontwerparchieven worden omgetoverd in eigentijdse en duurzame papieren producten.

Paper Story+ is geïnteresseerd in samenwerkingen met productontwerpers en culturele instellingen om de ontwerppraktijk uit het verleden te verbinden met het heden en de toekomst. Denk hierbij aan bijzondere museumwinkel artikelen of productverpakkingen. 

Paper Story+ is a Dutch label that combines design, paper trends with museum/archive treasures. 

bottom of page