top of page

REVIEW op de blog No Ordinary Tales

HET UNIEKE PAPIER VAN PAPER STORY+

November 3, 2016

Over een paar weken begint de tijd weer van het inpakken van cadeautjes en natuurlijk het uitpakken van cadeautjes. Iedereen weet dat er redelijk wat papier gebruikt wordt die meestal naar 1 keer gebruiken weer weggegooid wordt. Zo kwam Clara Stille-Haardt op het idee om inpakpapier te ontwikkelen die vaker te gebruiken is.

SWAN MARKET, EEN LEUKE MANIER OM NIEUWE PRODUCTEN TE ONTDEKKEN!

Tijdens een van onze vele bezoekjes aan de Swan Market in Rotterdam kwamen wij het standje van Paper Story+ tegen. Wij die ontzettende paper lovers zijn werden meteen getrokken naar het bijzondere en vrolijke design van dit inpakpapier. Clara vertelde het achterliggende verhaal over dit inpakpapier en dat moet zeker met jullie gedeeld worden!

PAPER STORY+, INPAKPAPIER MET EEN VERHAAL.

Clara is een architectuurhistorica die door de gangen van het depot in Rotterdam de meest speciale architectuur tekeningen tegenkomt. Deze hebben haar geïnspireerd tot het ontwikkelen van papier producten met een cultureel verhaal.

Het inpakpapier heeft verschillende ontwerpen aan de voor en achterkant. Naast dat het papier gebruikt kan worden voor het inpakken van cadeaus, kan je dit papier ook gebruiken als cadeauzakjes. Deze malletjes staat getekend op het papier en hoeven alleen maar uitgeknipt en gelijmd te worden.  

PAPIER GEMAAKT VAN STONE PAPER.

Dit inpakpapier is geen gewoon papier, maar papier van Stone paper. Dit is een boom vrij papier dat voor een groot deel bestaat uit mineraal poeder dat gebonden wordt met een hars. Je merkt aan het papier dat het niet makkelijk scheurt en ook het knippen voelt anders aan dan met gewoon papier. 

Het complete verhaal van die indrukwekkende papier is te lezen op de site van Paper Story+.

Het cadeaupapier is momenteel alleen nog te koop bij twee Rotterdamse winkels (Groos en kadowinkel Voorlopig), maar dat geeft alleen maar een reden om een keertje richting deze leuke wereldstad te gaan!

bottom of page